Název projektu: Využíváme ICT ve výuce
Reg. číslo: CZ.1.07/1.3.00/51.0012
Příjemce: Bezpečnostně právní akademie, Plzeň, s.r.o., střední škola
Partneři: 49 základních a středních škol
Rozpočet: 27,7 mil. Kč
Realizace: listopad 2014 – červenec 2015
Obsah projektu:
Projekt se zaměřuje na vzdělávání pedagogických pracovníků (zvýšení a rozšíření kompetencí) v oblasti používání nových ICT technologií se specifickým zaměřením na praktické využití ve výuce. Realizací projektu dojde k prohloubení a rozšíření nabídky dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP) a rozvoje znalostního kapitálu, vytvoření produktů pro DVPP po celé České republice a jejich provázání na aktuální trendy v oboru ICT.
Projekt vychází z nových poznatků o učení dospělých a využívá inovační vizualizované a interaktivní formy vzdělávání. Projekt je přímo zaměřen na průnik poznatků z teorie do praxe. Záměr projektu vychází z výsledků řady nezávislých šetření (závěry ČŠI, EU, OECD atd.).
Projekt je rozdělen do 3 klíčových aktivit, zaměřujících se na koučink, mentoring a podporu pedagogických a vedoucích pracovníků škol, na DVPP k integraci ICT do výuky a na evaluaci tohoto procesu.
Hlavní výstupy:
04. 12. 2023
Okresní přebor ve florbalu pro 1. stupeň (Plzeň) – vybraní žáci 3. až 5. ročníku
05. 12. 2023
Projekt Kamarád – 1. a 9. ročník
07. 12. 2023
Exkurze – Národní muzeum (Praha) – 7. ročník
07. 12. 2023
Představení „LouTkáček“ – Stavovské divadlo (Praha) – 5. ročník
13. 12. 2023
Besedy s cestovatelem (ČR, Šumava) – 8. a 9. ročník
14. 12. 2023
Fotografování do ročenek – 9. ročník
21. 12. 2023
„Tonda, Slávka a kouzelné světlo“ (kinosál KZ Chlumčany) – 1. stupeň
Pondělí:
Polévka drůbková s bulgurem 1,6,7,9
Výpečky 1, špenát 3,7, bramborový knedlík 1,12,
čaj se sirupem, mléko 7
Úterý:
Polévka petrželová 6,7,9 JABLKO
Fazole na kyselo 6,7, okurka sterilovaná 10,
chléb 1, muffiny 1,3,7, džus
Středa:
Polévka zeleninová s kapáním 1,3,7
Kebab na špejli 1,3,7, bramborová kaše 7,
kompot, čaj s citrónem, mléko ochucené 7
Čtvrtek:
Polévka pórkový krém 1,6,7,9
Frankfurtská pečeně 7,1, rýže,
šlehaný tvaroh 7, džus
Pátek:
Polévka vločková 6,7,9,1
Rybí filé/kostky zapečené s vejci 3,4,6,7,10,
brambor 7, tatarská omáčka 3,10, čaj ovocný
© 2007 - 2023 ZŠ Chlumčany, všechna práva vyhrazena.